Onze recruiter

Onze recruiter

Maak kennis met Claudia

Onze recruiter

Als Corporate Recruiter bij Ravebo zit ik al ruim 4,5 jaar op mijn plek. Ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar een plek die technisch én persoonlijk was, een beetje als een tweede familie en ook nog eens dichtbij. Werken bij Ravebo is super, vanwege de informele sfeer en het sociale aspect. Het is niet zomaar een technisch bedrijf; dat maakt het uitdagend en leuk. Mijn dagen zijn nooit hetzelfde. De ene dag ben ik druk met het zoeken naar geschikte kandidaten, het andere moment voer ik sollicitatiegesprekken of help ik nieuwe collega’s met hun papierwerk. Ik werk samen met de directie aan de recruitmentstrategie, wat het werk lekker afwisselend maakt. Bij Ravebo kijken we verder dan je cv. We zijn geïnteresseerd in jou als persoon, in wat jou gelukkig maakt en wat jij kunt toevoegen aan ons team. En ja, we zoeken specifieke technische skills, maar eenmaal hier wil je niet meer weg.

Weten hoe de hele sollicitatieprocedure in zijn werk gaat? Klik hier!

Ontmoet Jamiro

Ontmoet Jamiro

Onze allround monteur aan het woord

Ontmoet Jamiro

6 jaar geleden is hij begonnen als warehouse medewerker en nu zit hij vaak voor grote projecten op locatie voor koeltoren renovaties. Ook voor de projecten van onze scrubbers is hij bezig met het voorbereidende werk voor de lassers zoals; zaagwerk of stelwerk. Dat is ook een van de projecten waar ze op het moment mee bezig zijn: het voorbereidende zaagwerk voor een grote gaswasser. Volgens onze jonge monteur is het een leuke werksfeer bij Ravebo. Het is een familiaire sfeer en je komt terecht in een warm bad.

Onze financiële spin in het web

Onze financiële spin in het web

Ontmoet Madelon

Onze financiële spin in het web

Sinds maart afgelopen jaar versterkt zij ons team. Ze begint haar dag altijd met het bekijken van wat er binnen is gekomen en wat eruit gaat. De dagen van haar zijn best gestructureerd maar met bijvoorbeeld het einde van de maand is het een uitdaging want dan staat de belastingdienst weer voor de deur voor de maandelijkse aangifte. Ze heeft met alle afdelingen van Ravebo een lijntje en is dus een echte spin in het web. Madelon: "Wat Ravebo echt bijzonder maakt, is het warme ontvangst en de betrokkenheid vanaf de eerste dag dat ik hier binnen kwam. Collega’s zijn altijd bereid om te helpen en het feit dat we met fysieke producten bezig zijn, internationaal opereren en elk project uniek is, maakt het extra leuk om bij te werken ook al zijn we maar een klein, en toch een hecht bedrijf.'' Ik kom zelf uit Brielle en ben bij Ravebo terechtgekomen uit pure nieuwsgierigheid, zonder te weten wat het bedrijf precies deed. Kom gerust een keer kennismaken en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben!

Onze content marketeer

Onze content marketeer

Maak kennis met Tamara

Onze content marketeer

"Bij Ravebo ben ik aan het werk als marketeer, fotograaf, tekstschrijver en ik maak de content voor de socials. Het is erg leuk om hier te werken. Ik ben in 2022 hier begonnen en vanaf de eerste dag werd ik helemaal opgenomen in het team. Tussen de middag een eindje wandelen en ook de borrels zijn altijd erg gezellig, zo leren we elkaar nóg beter kennen. Wat ik erg leuk vind is dat het een lokaal bedrijf dat ook internationaal opereert. Ik woon (net als de meeste collega's) om de hoek, dat is ideaal voor mij, een win-win situatie dus!"

Woon jij ook net als Tamara om de hoek? En wil jij ook met de fiets naar je werk kunnen? Solliciteer dan nu! En wie weet worden zij jou nieuwe collega's.

Over variatie & werksfeer

Over variatie & werksfeer

Leer onze CAD tekenaar kennen

Over variatie & werksfeer

8 jaar geleden is hij begonnen op onze scheepvaartafdeling en is nu onze tekenaar van de grote gaswasinstallaties. Hij ontwerpt en tekent onze scrubbers en doet daarbij het bijbehorende materiaal en componenten opvragen bij leveranciers. De ene dag maakt hij 2d of 3d tekeningen en de andere dag belt hij leveranciers na over materiaal. Door de variatie van projecten, leer je elke dag wat nieuws en doordat Ravebo een midden-klein bedrijf is, is het echt ons kent ons. Hierdoor is er tussen alle afdelingen een gezellige sfeer. Wat erg fijn is, omdat wij als tekenaars met bijna alle afdelingen wel contact hebben. We kunnen elkaars expertises wel gebruiken en doordat we een breed spectrum aan werkzaamheden hebben, overlappen we in elkaars werkgebied. Voor de toekomst zouden we willen uitbreiden naar een groter team en het optimaliseren van de werking en de constructie van de installaties.

Wie weet wordt jij wel mijn nieuwe collega! Klik hier voor onze actuele vacatures!